Brændselsfiltermedier (brændstoffiltermedier) købsoplysninger

- Jul 21, 2017 -

Hvad skal der gøres under vedligeholdelsescyklussen for brændstoffiltermedier?

Den mængde vand, der akkumuleres i primærfiltret (olie-vand-separationsfilter), når brændstoffet injiceres hver dag;

At transportere et ekstra brændstoffiltermedie til at klare den situation, hvor der kun tilsættes dårligt brændstof;

Ikke for filterets lange levetid, og brug filter med lavt filternøjagtighed - hvis dette vil forkorte brændstofpumpens og brændstofdysens levetid væsentligt

Hvis der anvendes biodiesel, skal du sørge for, at brændstoffet leveret af leverandøren opfylder de nuværende brændstofstandarder;

For en slags biodiesel du vil bruge, sørg for din motor er tilgængelig;

Når du bruger din egen tank, er det bedst at bruge et oliefilterfilter for at sikre, at brændstoffet, der føjes til køretøjet, er fri for forurenende stoffer.

Udskiftningscyklus for brændstoffiltermedie (brændstoffiltermedie)

Brændstoffilter Media anbefales at erstatte hver 10.000 km, brændstoftankens indbyggede brændstoffiltermedie 4 til 8 millioner km udskiftning. Der kan være små forskelle i vedligeholdelsescyklussen mellem de forskellige modeller.

Stor vedligeholdelse, brændstoffilter medie og olie, maskinefilter, luftfilter samtidig med udskiftning. Brænderfilterudskiftning er mere kompleks, gør ikke det nemt at lave egne hænder, der skal betjenes specielt af specialbutikken.

Nødvendigheden af ​​udskiftning af brændstoffiltermedier (brændstoffiltermedier)

Brændstoffilter Medie i henhold til de forskellige brændstoffer kan opdeles i benzinfiltre og dieselfiltre, anvendes husholdningsbiler primært i benzinfiltre, benzinfilter og brændstoftank indbygget og eksternt.

Køretøjer med brug af alder, kilometertalforhøjelser, brændstoffilter Medie langsigtet arbejde for at nå en bestemt livscyklus vil det føre til sving i køretøjets hastighed, øget brændstofforbrug, øget støj, reduceret kontrolydelse.

Købsanvisninger til brændstoffiltermedier (brændstoffiltermedier)

1, før du køber varerne, skal du sørge for at kontrollere bilmodellerne, forskydningen og andre oplysninger for at sikre, at den korrekte type tilbehør købes. Du kan tjekke bilens vedligeholdelsesmanual, du kan også bruge bilpleje-bekymringsnetværket i henhold til "selvvedligeholdelsesfunktionen".

2, Brændstoffilter Media i den store vedligeholdelse, det generelle og olie, maskine filter, luftfilter samtidig udskiftning.

3, valg af højkvalitets brændstoffiltermedier, lavkvalitets brændstoffiltermedier fører ofte til dårlig brændstofforsyning, manglende strøm eller endog flamme. Urenheder er ikke filtreret, lang tid vil olie- og brændstofindsprøjtningssystemet blive beskadiget.

4, når hastighedsfornemmelsen reduceres væsentligt, er motoraccelerationen dårlig, når bilen kører svag, er det nødvendigt at tænke på, at brændstoffiltermedierne måske har været blokeret og skal checke ind.

Under normale omstændigheder er forskellen mellem ægte og falske brændstoffiltermedier hovedsagelig på følgende områder:

Udseende: Kvaliteten af ​​arbejdspunkter

Falsk brændstoffilter Medierne fungerer mere ru, i hjørnehjørnet med det blotte øje kan se; Derudover er vægten også anderledes, fordi valget af forskellige materialer ofte er falsk benzinfilter relativt forholdsvis let.

Filterpapir: evnen til at filtrere punkter

I filterpapiret er falsk brændstoffiltermedie, der anvendes i filtermaterialet, ofte ukvalificeret, som ikke filtrerer urenhederne i benzin, vil langvarig brug påvirke brændstofsystemets normale arbejde.

Livet: Længden af ​​livets levetid

Livet, den falske brændstoffiltermedie, der anvendes i filterpapirmaterialet, er fattig, på den ene side let at for tidligt beskadige; På den anden side er dette papirstøvet let ind i benzinen, hvilket kan føre til olieblokering eller beskadigelse af benzinpumpen.


Related Products